Majoitus

Laadukasta majoitusta Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Laadukasta majoitusta Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Lomakylän tunnelmallisissa mökeissä ja viihtyisissä huoneistoissa majoittuvat mukavasti niin perheet, seurueet kuin ryhmätkin. Tarjoamme vieraillemme tasokasta majoitusta täydellisen luonnonrauhan keskellä Tenojoen välittömässä läheisyydessä.

Päivän aktiviteettien jälkeen on mukavaa rentoutua takkatulen lämmössä ja saunan hellivissä löylyissä.

Kaikki lomakylän majoitusvaihtoehdot on hyvin varusteltuja ja talviasuttavia sekä niissä on juokseva vesi, sisä-WC ja suihku.

Huom, halutessasi tuoda lemmikin mukaan teethän varauksen sähköpostise info@holidayvillagevalle.fi .

 

Kahden hengen hotellihuoneet Hotelli Deatnussa

Vuonna 2016 rakennettu Deatnu hotelli on EU:n pohjoisin hotelli, jonka suunnittelussa on kunnioitettu Tenojokilaakson ainutlaatuista luontoa. Hirsirakenteisessa hotellissa on moderni ja samalla perinteitä kunnioittava sisustus. Perheomisteisen hotellin saamelaistaustaa on puolestaan tuotu esille värimaailmassa sekä sisäänkäynnin yhteyteen rakennetusta kodasta.

Hotelli sijaitsee Ravintola Deatnun ylärinteessä. Hotellissa on 12 kahden hengen huonetta kahdessa kerroksessa, joista on upea näkymä Tenojokilaaksoon. Suurista ikkunoista voit iltaisin nähdä suoraan Norjan puolen tunturien päällä leikkiviin revontuliin.

Tämä huonetyyppi sopii erityisesti pariskunnille ja yksin matkustaville. Huoneissa on kaksi 90 cm vuodetta, jotka on yhdistettävissä toisiinsa. Huonevarustukseen kuuluu taulu-tv, hiustenkuivain, vedenkeitin teen tai kahvin keittoon sekä jääkaappi.

Kahdeksan hengen lomahuoneisto

Oletko etsimässä laadukasta majoituskohdetta isommalle porukalle? Lomakylämme suurin huoneisto kattaa lähes omakotitalon varustuksen keittiökalusteineen. Huoneistossa on neljä makuuhuonetta kahdella sängyllä, kaksi vessaa, saunan, ison keittiön, parvekkeen sekä olohuoneen.

Huoneisto sopii erityisesti pienryhmille ja yrityksille.

Varaukset sähköpostitse.

Neljän hengen mökki


Lomakylämme mökit sijaitsevat aivan Tenojoen rannassa, josta aukeaa kaunis maisema jokilaaksoon. Kesäisin mökin terassilta voi seurata kalastajien puuhasteluja Aittisuvannossa tai vaihtoehtoisesti voit itse lähteä kalastamaan heti jokirannasta Tenolle. Talvisin puolestaan voi nauttia kaamoksen pimeydestä ja hiljaisuudesta takkatulen ääressä. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta kahdella sängyllä, tupakeittiö, sauna, suihku, WC ja terassi joelle päin.