Avoimet työpaikat

Elämäniloisia tekijöitä etsitään

Holiday Village Valle työpaikkana

Holiday Village Vallessa etsitään niin ympärivuotisia kuin kesäkauden 2022 tekijöitä! Katso avoimet työpaikat alenpaa sivulta. Laita hakemus sähköpostilla petteri@holidayvillagevalle.fi 

Joukkoomme solahtaa elämäniloinen, avoin ja yhdessä tekemisen meiningistä pitävä ihminen. Tekeminen on välillä vauhdikasta ja muutoksia saattaa tulla nopeastikin, joten hyvää sopeutumiskykyä sekä epävarmuuden sietokykyä tarvitaan myös. Arvostamme pelkän vastuunkantamisen lisäksi idearikkautta ja kehityshalua. Meillä jokaisen näkemys on arvokas tittelistä ja kokemuksesta riippumatta. 

Tarjoamme jokaiselle: 

Kattava työterveydenhuolto 

Henkilökunnan edullinen ruokailu 

Mahdollisuus lainata fatbikeja, sup-lautoja, suksia, lumikenkiä ja muita aktiviteettivälineitä. 

Mukava työporukka 

Kilpailukykyinen palkka – neuvotellaan kokemuksen mukaan sopivaksi. 

Asumisjärjestelyt onnistuvat työnantajan avustuksella 

Holiday Village Valle Lomakylä Valle Restaurant Deatnu Utsjoki majoitus hotelli ravintola
Deatnu

A la carte kokki

Kokkina loihdit asiakkaillemme näyttävät ja maittavat annokset. Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus ja puhut sujuvasti ainakin englantia. 

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sähköpostilla petteri@holidayvillagevalle.fi

A la carte tarjoilija

Tarjoilijana sinun tulee osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Tässä työssä aiempi kokemus vastaanotossa työskentelystä on myös plussaa, sillä välillä pääsee palvelemaan myös majoittuvia asiakkaita. Käytössä on Hotellinx -varausjärjestelmä.

Odotamme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea. Muu kielitaito varsinkin saame, ruotsi tai norja on eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sähköpostilla petteri@holidayvillagevalle.fi

Sami bridge

Utsjoki asuinpaikkana

Utsjoki on paikka, jossa on vain mielikuvitus rajana harrastuksille. Laajat erämaa-alueet antavat mahdollisuuden nauttia monista luontoon liittyvistä aktiviteeteista. Palveluiden puolesta tarjolla on myös kattavat terveydenhuoltopalvelut, kuntosali, kirjasto, uimahalli, ravintoloita ja jopa elokuvateatteri.