Avoimet työpaikat

Elämäniloisia tekijöitä etsitään

Holiday Village Valle työpaikkana

Holiday Village Vallessa etsimme lisää työntekijöitä tiimiimme, voit katsoa avoimet työpaikkamme alempaa! Jos kiinnostuit laita sähköpostia osoitteeseen sales@holidayvillagevalle.fi

 Lomakylästämme löydät n. 50 henkilölle suunnitellun ravintola Deatnun, majoituspaikkoja on n. 55, mökeissämme ja hotellissa. Järjestämme myös erilaisia aktiviteettejä vuodenajasta riippuen. Yrityksemme on perhehenkinen, ja saamelaiskulttuuri on tärkeä osa brändiämme.

Toivomme joukkoomme elämäniloisia, avoimia ja yhdessä tekemisen meiningistä pitävä ihmisiä, mutta myös epävarmuuden sietokyvyllä varustettua, ja että kestät välillä myös vauhdikasta menoa. Arvostamme pelkän vastuunkantamisen lisäksi idearikkautta ja kehityshalua. Meillä jokaisen näkemys on arvokas tittelistä ja kokemuksesta riippumatta. 

Tarjoamme jokaiselle:

Kattava työterveydenhuolto

Henkilökunnan edullinen ruokailu

Mahdollisuus lainata fatbikeja, sup-lautoja, suksia, lumikenkiä ja muita aktiviteettivälineitä.

Mukava työporukka

Kilpailukykyinen palkka – neuvotellaan kokemuksen mukaan sopivaksi.

Asumisjärjestelyissä autamme.

Holiday Village Valle Lomakylä Valle Restaurant Deatnu Utsjoki majoitus hotelli ravintola
Deatnu

 A la carte kokki

Kokkina loihdit asiakkaillemme näyttävät ja maittavat annokset.

Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta Á la cartesta, ja hallitset työnteon keittiössä hyvin ja monipuolisesti.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi ja salmonellatodistus, myös anniskelupassi on plussaa. Toivomme myös että puhut sujuvasti Suomea ja Englantia. 

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sähköpostilla sales@holidayvillagevalle.fi

 

A la carte tarjoilija

Tarjoilijana meillä sinun tulee olla joustava, ja osata hoitaa tarjoilu aina ruoka- ja juomasuosittelusta laskutukseen ja huolehtia, että asiakkaan käynti ravintolassa on elämys, jonka hän haluaa kokea uudestaan. Työhön kuuluu myös vastaanotossa työskentely, sillä palvelet myös majoittuvia asiakkaita.

Odotamme, että sinulla on hygienia- ja anniskelupassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea ja englantia. Muu kielitaito varsinkin saame, ruotsi tai norja on eduksi.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Kiinnostuitko? Laita hakemus sähköpostilla sales@holidayvillagevalle.fi

 

 

Siivooja

Siivoojana toivomme sinulta puhdasta jälkeä, että olet valmis kantamaan vastuuta ja olet kyvykäs tekemään itsenäistäkin työtä.

Pääset siivoamaan n. 55 henkilön petipaikkoja, hotellissamme, mökeissä, suitessa ja vasta valmistuneessa kammissamme. Myös ravintolan yleistilojen siivous kuuluu tehtäviin välillä.

Siivoojana otat vastuun siivoustarvikkeiden tilaamisesta, pyykkien lähettämisestä ja vastaanottamisesta, oma-aloitteisuudella pärjäät varmasti!

Kiinnostuitko? Laita hakemus sähköpostilla sales@holidayvillagevalle.fi

 

 

 

Sami bridge

Utsjoki asuinpaikkana

Utsjoki on paikka, jossa on vain mielikuvitus rajana harrastuksille. Laajat erämaa-alueet antavat mahdollisuuden nauttia monista luontoon liittyvistä aktiviteeteista. Palveluiden puolesta tarjolla on myös kattavat terveydenhuoltopalvelut, kuntosali, kirjasto, uimahalli, ravintoloita ja jopa elokuvateatteri.