Majoitus

Laadukasta majoitusta Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Laadukasta majoitusta Utsjoen kirkonkylän läheisyydessä

Lomakylän tunnelmallisissa mökeissä ja viihtyisissä huoneistoissa majoittuvat mukavasti niin perheet, seurueet kuin ryhmätkin. Tarjoamme vieraillemme tasokasta majoitusta täydellisen luonnonrauhan keskellä Tenojoen välittömässä läheisyydessä.

Päivän aktiviteettien jälkeen on mukavaa rentoutua takkatulen lämmössä ja saunan hellivissä löylyissä.

Kaikki lomakylän majoitusvaihtoehdot ovat hyvin varusteltuja ja talviasuttavia ja niissä on juokseva vesi, sisä-WC ja suihku.

Huom, halutessasi tuoda lemmikin mukaan teethän varauksen sähköpostise info@holidayvillagevalle.fi .

Voit saapua majoitukseen turvallisesti myös ovikoodilla, jolloin voit halutessasi välttää lähikontaktin henkilökuntaan ja muihin asiakkaisiin.

 

Kahden hengen hotellihuoneet Hotelli Deatnussa

Vuonna 2016 rakennettu Deatnu hotelli on EU:n pohjoisin hotelli, jonka suunnittelussa on kunnioitettu Tenojokilaakson ainutlaatuista luontoa. Hirsirakenteisessa hotellissa on moderni ja samalla perinteitä kunnioittava sisustus. Perheomisteisen hotellin saamelaistaustaa on puolestaan tuotu esille värimaailmassa sekä sisäänkäynnin yhteyteen rakennetusta kodasta.

Hotelli sijaitsee Ravintola Deatnun ylärinteessä. Hotellissa on 12 kahden hengen huonetta kahdessa kerroksessa, joista on upea näkymä Tenojokilaaksoon. Suurista ikkunoista voit iltaisin nähdä suoraan Norjan puolen tunturien päällä leikkiviin revontuliin.

Tämä huonetyyppi sopii erityisesti pariskunnille ja yksin matkustaville. Huoneissa on kaksi 90 cm vuodetta, jotka on yhdistettävissä toisiinsa. Huonevarustukseen kuuluu taulu-tv, hiustenkuivain, vedenkeitin teen tai kahvin keittoon sekä jääkaappi.

  • Holiday Village Valle Lomakylä Valle Utsjoki majoitus hotelli

 

Kahdeksan hengen lomahuoneisto

Oletko etsimässä laadukasta majoituskohdetta isommalle porukalle? Lomakylämme suurin huoneisto kattaa lähes omakotitalon varustuksen keittiökalusteineen. Huoneistossa on neljä makuuhuonetta erillisillä sängyillä, kaksi vessaa, sauna, suuri keittiö, olohuone sekä terassi, jossa on ulkoporeallas.

Huoneisto sopii erityisesti pienryhmille ja yrityksille.

  • Holiday Village Valle Lomakylä Valle Utsjoki lappi majoitus lomahuoneisto

Neljän hengen mökki


Lomakylämme mökit sijaitsevat aivan Tenojoen rannassa, josta aukeaa kaunis maisema jokilaaksoon. Kesäisin mökin terassilta voi seurata kalastajien puuhasteluja Aittisuvannossa tai vaihtoehtoisesti voit itse lähteä kalastamaan heti jokirannasta Tenolle. Talvisin puolestaan voi nauttia kaamoksen pimeydestä ja hiljaisuudesta takkatulen ääressä. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta kahdella sängyllä, tupakeittiö, sauna, suihku, WC ja terassi joelle päin.
  • Holiday Village Valle Lomakylä Valle Utsjoki revontulet