TENO SUP LAUANTAINA 30.7.2022!

Tenojoen upeat maisemat kutsuvat jälleen suppailijoita Utsjoelle! Lomakylä Valle järjestää yhdessä Outdoor Passion Finlandin ja Aurora Holidaysin kanssa leppoisan SUP-melontapäivän Suomen huipulla. Luvassa on rentoa yhdessäoloa joella, jylhiä maisemia ja hyvää ruokaa, joten kannattaa tulla kauempaakin!

Startti tapahtuu klo 12 Lomakylä Vallen rannasta, kun kaikki ovat päässeet laudoilla vesille. Melomme ensin noin 12km Lohisuvantoon, jossa pääsemme jaloittelemaan Aurora Holidaysin rantaan. Siellä on meille tarjolla pientä purtavaa sekä juotavaa. Siitä matka jatkuu noin 13km alaspäin kohti Sirmaa, missä rantaudumme, ja saamme kyydin takaisin Lomakylään. Melottavalla jokiosuudella, joka on noin 25km, ei ole koskiosuuksia. Muutamat paikat ovat nopeasti virtaavia nivoja, joissa väistellään isoimmat kivet.

 

Suppipäivän hinta on 110e, joka sisältää paluukuljetuksen, saunan ulkoporeammeineen, sekä illallisbuffan ravintola Deatnussa. Osallistujat saavat myös virallisen TENO SUP t-paidan. Jos sinulla ei ole omaa lautaa, on se mahdollista vuokrata, mutta varaa se ajoissa, sillä lautoja on rajallinen määrä.  Retkelle osallistuvan tulee olla 18-vuotias, uimataitoinen sekä peruskuntoinen.

Majoitustarjous koko viikonlopulle, sisältäen pe-su majoituksen jaetuissa kahden hengen hotellihuoneissa tai neljän hengen mökeissä + osallistumisen suppipäivään yhteensä 275e/hlö. Majoitustarjous on voimassa saatavuuden mukaan.

Huom! Perjantaina 29.7 (illalla) voidaan halukkaille järjestää SUP-melonnan alkeet Nisulammella. Tästä voi kysyä ilmoittautumisen yhteydessä. Alkeiskurssin kesto on noin 1h, ja hinta 50€. Suosittelemme alkeiskurssia ensikertalaisille, sillä Teno virtaa nopeasti, ja voi olla aloittelijalle haastava!

 

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 22.7. klo 16 mennessä.

+358400948210 / info@holidayvillagevalle.fi

 

Tapahtuma toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 15 henkilöä.