Uniikkeja kokemuksia aidolla Saami-alueella

Utsjoki toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan aidoista arktisista aktiviteeteista ympäri vuoden. Poroajeluita, pilkkimistä, lumikenkäretkiä, hiihtoa, revontulien metsästystä, poroavustettuja vaelluksia, lohen kalastusta, tunturikalastusta ja paljon muuta. Tutustu ympärivuotiseen tarjontaamme!

AJANKOHTAISTA

Yleiset pikkujoulut

Ravintola Deatnun yleiset pikkujoulut 24.11 Klo: 18-21 Hinta: 29e Muista pöytävaraus Tervetuloa!

Pikkujoulut varauksesta

Onko haussa paikka yrityksesi tai yhdistyksesi pikkujouluille? Ravintola Deatnusta löydät pohjoisen pikkujouluille räätälöidyt pikkujoulumenut! Pöytävaraukset ja tiedustelut info@holidayvillagevalle.fi (min. 10...

Sijainti

Lomakylä Valle sijaitsee Pohjois-Lapissa keskellä upeinta luontoa ja arktista erämaata. N 69 ° 55 '31.753' '| E 26 ° 59 '55.746' Helsinki 1089 km | Lontoo 2482 km | New York 7116 km | Tokio 6208 km

Majoitus

Kotoisat mökit ja mukavat hotellihuoneet lomakylässämme ovat sopivia niin perheille kuin ryhmillekin. Tarjoamme vieraillemme korkean laadun majoitusta Tenojoen varrelta, rauhallisella sijainnilla.

Päivän aktiviteettien jälkeen voit istua alas ja rentoutua takkatulen äärellä, tai nauttia saunan suomasta lämmöstä. Kaikki lomakylän majoitusvaihtoehdot ovat hyvin varusteltuja ja talvikäyttöön rakennettuja. Niihin kaikkiin sisältyy juokseva vesi, sisävessa, suihku ja sauna.

Tutustu lisää majoitustarjontaan!

Vuodenajat

Jokainen neljästä vuodenajasta tarjoaa omat mahdollisuutensa nauttia Lapin luonnosta. Talvi on aikaa rauhoittua ja nauttia revontulista, sekä arktisesta pimeydestä. Kevään aurinko ja hankikanto herättelee hiljalleen maailmaa kaamoksen jälkeen. Yöttömän yön aurinko antaa voimaa ja energiaa, ja syksyn ruskan väriloisto kruunaa kierron kauneudellaan.

Deatnu ravintola

Nauti paikallisesti tuotetuista, kerätyistä ja metsästetyistä herkuista. Ravintolamme erikoistuu perinteiseen Saamelaiseen ruokaan, ja käytämme paikallisia tuotteita niin paljon kuin mahdollista. Ruokalajimme valmistetaan vuodenajan mukaan, käyttämällä laajaa valikoimaa korkealaatuisia tuotteita, kuten marjoja, sieniä, kalaa ja poroa. Tule tutustumaan Lappilaiseen makumaailmaan!

Lisätietoa ravintolasta