LAPIN ELÄMYSMATKOJA

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia kokemuksia Suomen Lapin kauniissa maisemissa.

Elämysmatkoja aidossa saamenmaassa

Tervetuloa kokemaan aitoja elämyksiä Utsjoen arktisissa maisemissa eri vuoden aikoina. poroajeluita, pilkkimistä, lumikenkäretkiä, hiihtämistä, revontulien etsimistä, taakkaporovaelluksia, lohenkalastusta, tunturikalastusta ja paljon muuta. Tutustu tuotteisiimme eri vuoden aikoina!

Aktiviteetit

Majoituspalvelujen lisäksi tarjoamme opastettuja retkiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Valittavanasi on valmiita retkivaihtoehtoja, mutta toteutamme myös sinun seurueellesi toiveidesi mukaan räätälöityä ohjelmaa.


SIJANTI

Lomakylä Valle sijaitsee Lapin erämaassa kauniissa Utsjoen tunturimaisemissa.
N 69 ° 55 '31,753' '| E 26 ° 59 '55,746' '
Helsinki 1089 km | Lontoo 2482 km | New York 7116 km | Tokyo 6208 km

Majoitus

Lomakylän tunnelmallisissa mökeissä ja viihtyisissä huoneistoissa majoittuvat mukavasti niin perheet, seurueet kuin ryhmätkin. Tarjoamme vieraillemme tasokasta majoitusta täydellisen luonnonrauhan keskellä Tenojoen välittömässä läheisyydessä.

Päivän aktiviteettien jälkeen on mukavaa rentoutua takkatulen lämmössä ja saunan hellivissä löylyissä. Kaikki lomakylän majoitusvaihtoehdot on hyvin varusteltuja ja talviasuttavia sekä niissä on juokseva vesi, sisä WC, suihku ja sauna.

Tutustu majoitusvaihtoehdoihin

Koe Lapin vaihtuvat vuodenajat

Neljä toisistaan eroavaa vuoden aikaa tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia nauttia Lapin luonnosta. Talvi on revontulten aikaa, jolloin nautitaan hiljaisuudesta ja kaamoksesta. Keväällä ensimmäiset auringon säteet näkyvät eteläiseltä taivaalta, kesällä yötön yö pitää ihmisiä virkeinä ja syksyllä ruskan erilaiset luonnon värit hivelevät silmiä.

Ravintola Deatnu

Nauti paikallisten tuottamista, keräämistä ja metsästämistä puhtaista luonnonantimista valmistetuista herkuista. Ravintolamme on erikoistunut saamelaisiin perinneruokiin ja hyödynnämme mahdollisimman paljon paikallisten tuotteita ja luonnosta saatavia raaka-aineita.

Ruoat valmistetaan vuodenaikojen ehdoilla ja valmistuksessa on hyödynnetty tarkoin kaikkia eläin- ja kasvimaailman antimia kuten marjoja, sieniä, riistaa, kalaa ja poroa. Tule maistamaan aitoja, paikallisia makuja.

Lue lisää ravintolasta